Hakkımızda

Abant Yeşil Ev

Hakkımızda

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler… Çocukluğumuzun unutulmayan sevimli kahramanları… Bu kahramanların o şirin dünyasında vakit geçirmeyi hangimiz istemeyiz ki… Yemyeşil bir doğa içinde Bilgin, Uykucu, Neşelinin evleri… Her biri birbirinden farklı bir hayal dünyası... Bu evlere geldiğinizde kendinizi bu masalın içinde hissedeceksiniz… Sabah kuş sesleri ve insanın tenini okşayan temiz havası ile uyanarak özenle hazırlanmış her şeyi doğal olan bir köy kahvaltısıyla güne başlamak…


İşletme sahiplerinin ve personelin güler yüzü, sıcak ilgisi size kendinizi bir aile ortamında hissettirecektir. Bunu titizlikle ve görsel bir şölen halinde size sunulan yemeklerin tadında da bulacaksınız.

Her mevsimde farklı güzellikler yaşabileceğiniz Yeşil Ev’e ilkbaharda gelmeyi tercih ederseniz doğanın uyanışını, rengarenk kır çiçeklerini ve tertemiz havasını hissederek yaşabilirsiniz… Yeşil Ev size kışın dışarıda lapa lapa kar yağarken şömine başında şarap ve canlı müzik keyfinin doyumsuzluğunu yaşama ayrıcalığını da sunuyor… Sonbaharda gelmeyi tercih eden konukları ise kırmızı, sarı, turuncu ve yeşilin her tonunun hakim olduğu büyülü bir ortam bekliyor… Yaz sıcaklarından uzaklaşıp nefes alabileceğiniz bir doğa harikası…

Özel günlerde masal dünyasının bu güzel odalarında küçük süprizlerle karşılaşabilirsiniz…

Vizyonumuzu oluşturan en temel yapıtaşı, içinde bulunduğumuz turizm sektöründe yüksek kalitede süreklilik ve mutlak konuk memnuniyetidir. Bu temel etrafında misyonumuz, çağımızın getirdiği yeniliklere süratle adapte olarak, sürekli yatırımlarla kendimizi yenilemek ve siz değerli müşterilerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.

VİZYONUMUZ

Kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimiz ile koşulsuz konuk memnuniyetini sağlayarak sektörümüzün öncüsü olmaktır.

MİSYONUMUZ

  • Tüm konuklarımıza aynı mükemmellikte hizmet sunmak.
  • Sunduğumuz hizmetteki kaliteyi en üst seviyeye çıkarmak.
  • Hizmetlerinden %100 memnun olunan bir kurum olmak.

DEĞERLERİMİZ

  • Etik değerlere, ticaret ahlakına bağlıyız.
  • İnsan değerine inanır ve insana yatırım yaparız.
  • Her alanda kalite bilincini yerleştirmek üzere çaba gösteririz.
  • Konuklarımızın memnuniyetini esas alırız.
  • Kalıcı konuklar edinmenin değerine inanıyor, konuklarımızla aramızdaki dostluğa uzun vadeli bakıyoruz.
  • Konuklarımızın yerine düşünüyor, konuklarımızın ihtiyaçlarına uygun, değer katan çözümler üretiyoruz.
  • Konuklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli bir hizmet anlayışıyla karşılamak temel hedefimizdir.